снимка БулфотоВъв връзка с разпореждане на Върховна административна прокуратура за извършване

...
снимка БулфотоВъв връзка с разпореждане на Върховна административна прокуратура за извършване
Коментари Харесай

Ревизоро проверява за задгробени пестициди в Червен бряг

снимка Булфото

Във връзка с предписание на Върховна административна прокуратура за осъществяване на проверки относно нерегламентирано предпазване на негодни за приложимост препарати за растителна отбрана, министърът на оьколната среда и водите Емил Димитров, дружно със зам. основен прокурор Десислава Пиронева ревизират на място два обекта, за които има сигнали за загробени пестициди, написа news.bg .

Единият обект се намира в непосредственост до гр. Койнаре, община Червен бряг, област Плевен, на територията на бивше летище, а другият - в село Радомирци, община Червен бряг, област Ловеч.

Това са първите два обекта от поредицата инспекции, разпоредени със заповед на министър Димитров на Регионалните инспекции по околната среда и водите (РИОСВ) и Басейновите дирекции на складовете за запазване на препарати за растителна отбрана с изминал период на валидност.

Разпореждането на министъра е те да бъдат оценени според от евентуалния риск от замърсяване на повърхностните, подземните води и почвите и да бъде обезпечено безвредното предпазване на препаратите до окончателното им неутрализиране.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР